Black Dranzer

Forum stowarzyszenia Black Dranzer

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2013-04-29 20:43:53

Ashan

Założyciel

Punktów :   

Zapoznajmy się

Witajcie, jako że mamy być zgranym zespołem, proponuje zapoznać się Ja zacznę
Mam na imię Paweł, w tym roku kończę 15 lat. Lubię obejrzeć dobry film, posłuchać dobrej muzyki Gatunki filmów, które najbardziej lubię to horrory i komedie, co do muzyki, to najchętniej słucham kapel Sabaton i happysad i solowego wokalisty, Tylera Jamesa Williamsa. Interesuję się piłką nożną, a moją ulubioną drużyną jest włoska As Roma Od niedawna interesuję się ASG (Air Soft Game), nie chcę mi się tłumaczyć co to jest to podeślę link http://pl.wikipedia.org/wiki/ASG (Wpiszcie w google i tam wam wyskoczy ) Więc kim jestem w prywatnym życiu? Jestem trochę piłkarzem, trochę "zołnierzem", jestem też ministrantem. Jestem osobą głęboko wierzącą i co do tego mam już plany..chcę zostac Kapłanem, bądź Bratem zakonnym w zgromadzeniu Salwatorianów
Pozdrawiam i zachęcam do pisania w tym wątku

Do każdego więc, który się przyzna do Mnie przed ludźmi, przyznam się i Ja przed moim Ojcem, który jest w niebie.Lecz kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed moim Ojcem, który jest w niebie.
Mt, 10, 26-33

#2 2013-05-01 19:20:47

Elvenpat

Członek

Punktów :   

Re: Zapoznajmy się

Paweł, lat 22. Student matematyki finansowej i ubezpieczeniowej na Politechnice Lubelskiej. Od niedawna doradca finansowy w firmie OVB Allfinanz. W wolnym czasie fan pokemonów i zapalony gracz League of Legends. Poza tym sporo czytam, głównie mroczna fantastyka. Z innych zainteresowań speedcubing, gitara elektryczna i dobre piwko ze znajomymi

Stopka forum

RSS